Річниця звільнення північних міст Донеччини від проросійських терористів

Річниця звільнення північних міст Донеччини від проросійських терористів

Шановні донеччани!

5 липня ми святкуємо другу річницю звільнення північних міст Донецької області від проросійських терористів.

Два роки тому ворог нещадно поливав мінами та кулями нашу землю, руйнував будинки та інфраструктуру, і найстрашніше – вбивав людей. Завдяки злагодженим діям українського війська північна частина області була звільнена.

Я знаю, що для кожного з вас ці події назавжди залишаться страшними та болючими спогадами, які неможливо забути. Пам’ять про жертв терористичного нападу та захисників Донбасу закарбується на скрижалях новітньої історії України. Вічна слава героям!

Сьогодні звільнені міста живуть мирним життям в унісон з іншими регіонами держави. Наш обов’язок - докласти максимум зусиль, щоб не допустити повторення трагічних подій, побудувати якісну інфраструктуру, подарувати дітям щасливе майбутнє.

Війна, що прийшла у домівки донеччан, змінила не тільки сталий спосіб їхнього життя, але й стала каталізатором переосмислення багатьох речей і поглядів. Ми – українці, ми відповідальні за те, яким буде наш завтрашній день. І я вірю, що Донеччина як невід’ємна частина єдиної України ще стане прикладом розвитку та успішності, бо її найбільший потенціал – це люди. Сильні, коли вільні!

Бажаю кожній родині Донецької області злагоди та добробуту, здоров’я та міцності духу, благополуччя під мирним та сонячним українськи небом!

голова Донецької облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело:wym-1468410454598

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.