ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!

Шановні випускники!

Кожного року на початку лютого освітянська спільнота влаштовує свято зустрічі випускників. Такий день настав і для нас, а завдяки сучасним технологіям нашу зустріч ми можемо влаштувати віртуально через Інтернет. Тож вітаю всіх випускників, учителів та працівників школи зі святом зустрічі випускників.

Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області (колишні – Новгородська СШ №2, ЗОШ №17) заснований у 1960 р. За роки існування закладу відбулося 56 випусків є серед них і ювілейні, особливо хочу привітати саме їх.

2018 – ювілейний і для мене. Любі однокласники, давайте подумки поринемо разом у наші щасливі шкільні роки, безтурботне дитинство, згадаємо тих, кого з нами вже немає, тих, хто нас навчав, і наберемося добрих емоцій та наснаги до подальшого життя.

Згадую добрим словом випуски початку ХХІ століття і минулорічний 2017 р. Радію разом з вами, що ви всі відбулися як особистості, стали професіоналами, студентами та пишаюся вами.

Кожному з вас, наші любі випускники, зичу здоров’я, щасливого й мирного буття та цікавих зустрічей зі шкільними роками.

З повагою Л.В.Пилипенко,

директор ЗЗСО І-ІІІ ступенів №17

/Files/images/011017/директор - копия.jpg

Переглянути відео можна за посиланням

wym-1517693748001

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.