Привітання

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки Торецька!

Щиро вітаю вас із особливим святом учнівської молоді – Днем Останнього дзвоника.
Ми любимо це свято, прикрашене травневим цвітінням яблуневих садків, за радісний гомін шкільних коридорів, сподівання на тепле, ласкаве літо, за сміливі мрії випускників.
Дуже втішений тим, що всі учасники освітнього процесу: педагоги, учні, їх батьки – гідно підійшли до завершення 2021-2022 навчального року.
Цей рік особливий для наших випускників, він став для них періодом життєвого визначення. Для вас, дорогі діти, цей дзвоник останній! Залишаються позаду найкращі (бо найбезтурботніші!) роки вашого життя. На порозі самостійного дорослого життєвого шляху бажаю вам, щоб він був сповненим тільки щасливими подіями, гарними здобутками і справжніми людьми. Вірю: ви зможете реалізувати власні здібності, стати гідними творцями свого успіху, не розгубити уроків ваших педагогів, зберегти у своїх серцях «людину».
Глибоко вдячний педагогам і батькам. Дорогі наші! Ви вкладали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання. Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали юним пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Ваші життєва мудрість і самовідданість, добра порада іще неодноразово стануть у нагоді нашим дітям. Тож не втрачаймо оптимізму, віри в нашу країну і наших дітей!

З повагою начальник управління освіти Володимир ОРЕШКІН

Колектив учителів ЗЗСО І-ІІІ ступенів 17 вітає усіх учнів з закінченням навчального року.Бажає усім мирного неба, міцного здоров'я та чекає на зустріч 1 вересня!

Відео-лінійку можна переолянути за посиланням https://youtu.be/eKbuYhDrPLw

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.